Inzet van personeel
In principe worden alle werkzaamheden door ons zelf uitgevoerd, indien nodig versterkt met deskundigen op specialistisch gebied.

Productie
Staartjes & La Grouw bv beschikt over moderne en goed geoutilleerde werkplaatsen voor specifieke productie op gebied van restauratie en het maken van authentieke voorwerpen uit grachtenpanden, maar ook voor eigen productie voor een hoge kwalitatieve toepassing voor producten in een bouwproject.

Materieel
Het bouwbedrijf beschikt over al het materieel dat normaliter nodig is om een bouwproject te realiseren.

Projectorganisatie
Na ontvangst van een opdracht wordt uit de organisatie een voor het project qua kennis en ervaring een optimaal projectteam gevormd. De projectleider / uitvoerder wordt verantwoordelijk gesteld voor het contact met de klant, de budgetbewaking en voor een zowel technisch als commercieel goede voorbereiding en uitvoering van het bouwproject.

Gezien onze ervaring kunnen wij stellen dat deze organisatievorm garant staat voor een actieve rol in het bouwproces en een correcte uitvoering hiervan.

Service en onderhoud
In de eindfase van het bouwproject worden ook de medewerkers van onze service en onderhoudsorganisatie ingeschakeld zodat zij vertrouwd raken met het totale bouwproject.

Na de oplevering van het bouwproject worden de complete projectgegevens formeel overgedragen aan de service en onderhoudsorganisatie zodat die kan zorgen voor het technisch beheer en onderhoud van het totale bouwproject. Deze werkmethode garandeert continuïteit van realisatie naar onderhoud.